Bak Şu Keçenin Yaptıklarına….. Dedik veee Açılışımızı Gerçekleştirdik…..

Projemizin açılışını coşkulu bir katılımla gerçekleştirdik.

Açılışa Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Acar, SGK Müdür Yardımcısı Ercan Şendur, Yalova Halk Eğitim Müdürü Sadrettin Doğan, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan Uzman Sibel Çetin, Tesisler Şube Müdürümüz Gencer İlhan, Gençlik Merkezi Müdürümüz Osman Gül, Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Spor Şube Müdürümüz Selma Alacatlı katıldı.

Proje Koordinatörümüz Dilek Solay’ın açış konuşmasıyla başlayan proje tanıtım toplantısı;  hedef kitlemizi oluşturan genç kızlarımız ve genç annelerimizin, aileleri ve çocuklarıyla birlikte programımıza katılmalarıyla renklendi. 

Solay, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteklediği projemizde genç kızlarımıza keçe malzemesi ile hediyelik ve süs eşyası yapımı öğretilecek dedi. Ayrıca kişisel gelişim eğitimleri verilerek araştırma ve inceleme gezileri yapılacağını söyledi. 

Solay, Projemizin aslında bir “yol hikayesi” olduğunu anlatırken proje süresince eğitim alacak olan ve “yol arkadaşlarımız” olarak nitelendirdiği genç bayanlar kendilerini tanıttılar ve “Bak Şu Keçenin Yaptıklarına” isimli projemizle yaşamlarında nelerin değişeceğine dair hayallerini anlattılar.

Koordinatörümüz, Bakanlığımızın desteklediği proje sayesinde hayatlarında bir farklılık yaratmaya karar veren bu genç bayanların coşkusuna tanıklık ettiğimizi söyledi. 
Selma Alacatlı ve Osman Gül yaptıklarını konuşmada projenin hedeflerine ulaşmasının büyük önem taşıdığını dile getirdiler ve başarılar dilediler.

Eğitmenlerimiz; Niğmet Gül, Birge Şahin ve Necla Güner yaptıkları konuşmalarla projede görev almaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Piyanist Özer Solay’ın canlı performansıyla renklenen programımız katılımcıların birlikte söylediği şarkıyla son buldu.