HERKES İÇİN ULUSAL SPOR VE SAĞLIK GÜNLERİ 23-30 EYLÜL 2020

18.09.2020

Avrupa Spor Haftası, kapsamında Yalova’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan bireyi bir araya getiren olan “BeActive” etkinlikleri 23-30 Eylül 2020 tarihlerinde sizlerle!

Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Avrupa Spor Haftasında etkinliklerinde sizleri de bekliyoruz!

Türkiye’de yaş, cinsiyet ve etnik köken gözetmeksizin 83 milyon ülkemiz nüfusunun tamamının spor ve fiziksel aktivite ile bu projenin bir parçası olması hedefleniyor.

 

Ayrıntılar için; http://www.ulusalwellnessgunleri.com/ 

 

“BEACTIVE” ETKİNLİKLERİNİ DESTEKLE SERTİFİKANI AL! – PROJEYE DÂHİL OL!

Katılım sertifikanızı almayı unutmayın!
2020 yılına özel katılım sertifikalarınızı almak için aşağıda ki görsele ya da 
http://www.ulusalwellnessgunleri.com/projeye-dahil-ol linkine tıklayarak adınıza düzenlenecek katılım belgesini çıktı alıp saklayabilir, sosyal medya hesaplarınızdan #BeActive etiketi ile paylaşabilirsiniz.

Avrupa Spor Haftasına dikkat çekmek için 23 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 10.00’da Atatürk Stadyumu sahasında Okçuluk, Wushu, Güreş, Karate, Taekwondo, Cimnastik, Masa Tenisi ve Bocce etkinlikleri düzenlenecektir.

Sertifikalarını alan katılımcılarımız sosyal medya platformları kişisel hesaplarından (@hisfed ile @GSB_Yalova hesaplarını etiketleyip) Sertifika görsellerini paylaşarak, sanal ortamda da bir hareketlilik sağlayıp projemize destek olabilirler.

Covid-19 Pandemisi sebebiyle maskemesafe ve temizlik konusunda hassas olunmasını rica ediyoruz!