31 Aralık 2014 tarihinde tamamlanacak projede,  keçe ile hediyelik eşya yapımı eğitimi sayesinde ürettiler ve bunu kazanca dönüştürmeyi başardılar. Tasarlanan  ürünlerden alınan sipariş genç bayanların kendine olan güvenini artırdı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Bak Şu Keçenin Yaptıklarına” proje ekibi  Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT ’u makamında ziyaret etti.  Proje Koordinatörü Dilek SOLAY tarafından  Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT’a proje ve hedefleri konusunda detaylı bilgi verildi. Solay, proje ile Yalova'ya özgü hediyelik ve süs eşyası üretiminin hedeflendiğini belirtti ve asıl hedeflerinin bu ürünler sayesinde genç bayanların gelir elde etmesinin olduğunu vurguladı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT, belediye olarak her zaman üreten ve girişimci kadınlara destek vermeyi ilke edindindiklerini belirtti ve projedeki çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Projenin sürekliliği anlamında belediye olarak her zaman desteğe hazır olduklarını ifade eden Kurt, sahil düzenleme çalışmasından sonra kadınların ürünlerini sergileyeceği alanların olacağını  ve projenin devamlılığı noktasında satış yapmak isteyen projedeki genç bayanlara  destek verebileceklerini söyledi.

Projedeki genç bayanlarla tanışan ve proje sonrası beklentilerini dinleyen Avni KURT'a Çınarcık için özel tasarlanan çınar ağacı ve anahtarlıklar proje eğitmeni Necla Güner ve ve  yapımını gerçekleştiren Ayfer Polat tarafından tanıtıldı.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni KURT ; Özellikle bayanların ekonomiye katılımda bulunmaları en çok destek verdiğimiz konulardan biri, bize bu konuda ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız.’’ diyerek Çınarcık İlçesi'nin sembolü Çınar Ağacı objesinden 100 tane sipariş verdi.

Proje ekibi verdiği destekten dolayı KURT'a teşekkür etti ve projenin ilk siparişini almanın mutluluğunu yaşadı. Aldıkları siparişin heyecanı ile çalışmalarının meyvelerini vermeye başladığını belirten genç bayanlar başarmanın verdiği sevinci yaşadılar ve projeyi destekleyen Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür ettiler.