Yalova’nın ev sahipliğini yaptığı ve 90. Yıl Spor Salonunda oynanan 6 ilin (Bursa, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Yalova) katılımıyla gerçekleşen müsabakalarda 20 spor kulübü 400 sporcusuyla müsabakalara katıldı. Turnuvaya Yalova halkı, sporcu aileleri ve gençlik spor camiası büyük ilgi gösterdi.

Turnuvayı İl Müdürümüz Metin Kaplan,  Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Teknik Kurul Üyeleri takip ettiler.

Turnuvada Yalovalı sporcular 25 madalya alarak 3. Oldu turnuvanın Şampiyonu Bursa bölgesi olurken 2. Kocaeli bölgesi, 3.Yalova bölgesi, 4.İstanbul bölgesi oldu.

Federasyon Temsilcisi Mehmet Delioğlu yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde çok anlamlı bir gün adına yapılan bu turnuvaya katılım yoğun oldu. Karatede alınan bu başarılar ve madalyalar önümüzdeki 2015 yılı ulusal ve uluslararası şampiyonalar için bizlere umut vermekte ve bu şampiyonalar için, teknik ve performans eksiklerimizi görme açısından hazırlık niteliğindedir.

İl Müdürümüz Metin Kaplan, dereceye giren tüm sporcuları, antrenörleri, Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ı, Teknik Kurul üyelerini, Federasyon temsilcisi Mehmet Delioğlu’nu kutladı ve Yalova halkına da müsabakaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.