Yalova Polisgücü Spor Kulübü  Futbol Şube Sorumlusu Murat Sayoğlu, Antrenör Nimet Çiçek, Teknik Sorumlu Hasan  Tanyol  İl Müdürümüz Metin Kaplan’ı ziyaret ettiler.

Gerçekleştirilen ziyarette, Kulübün  Futbol Şube Sorumlusu Murat Sayoğlu , Kulübün çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Kulüp olarak amacımız gençlerin kötü alışkanlıklar kazanmalarını engelleyerek, bedensel ve ruhsal yönden daha sağlıklı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak olduğunu söyledi.
 Sayoğlu. “Sadece futbolda değil, diğer branşlarda da mücadele etmek arzusu içindeyiz lisanslı sporcu sayılarımızı artırmak ve milli takımlara sporcu kazandırmak istiyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren İl Müdürümüz Metin Kaplan ise " İlde spor faaliyetlerinin yaygın olması hem sağlıklı nesiller hem de bilinçli gençler yetiştirilmesi açısından çok önemlidir” dedi ve Yalova Polisgücü Spor Kulübüne 2014-2015 Yılı spor faaliyetlerinde başarılar diledi.

İl Müdürümüz Metin Kaplan, “Emniyet Müdürümüz Hüseyin Ümit Yükselin spora desteğinin çok büyük olduğunu söyleyerek ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.