Portekiz’in Guimaraes kentinde 14-23 Temmuz 2017 tarihleri arasında yapılan  Masa Tenisi Gençler Avrupa Şampiyonasına katılan  olan  Yıldız Milli takımlarımız Avrupa 3. Oldu

40 ülkeden 600 sporcunun mücadele ettiği  60. Masa Tenisi Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye, toplam 16 sporcu ile takım ve ferdi müsabakalarında mücadele etti.

İlimizi ve ülkemizi temsilen ise Tugay Yılmaz (Yalova Belediye),Yücel Ocak (Yalova Belediye) Ece Haraç (Yalova Belediye) sporcuları yer aldı.
Yıldız Kız Milli takımımız, Avrupa Şampiyonasında çeyrek finalde Romanya'yı 3-0 gibi tarihi bir skorla yenerek Yarı Finale yükseldi. Bu sonuçla birlikte Özge Yılmaz, Ece Haraç, Şükran Cangir ve Betül Töz'den oluşan Türkiye Yıldız Kız Milli takımı, tarihinde ilk kez Yıldız Kızlarda yarı finale yükselmiş oldu. ETTU Avrupa sıralamasında 16.sırada yer alan Milli sporcumuz Özge Yılmaz, Romen takımından Mitrofan'ı set vermeden geçerken, Ece Haraç, Romanya'nın ETTU Avrupa sıralamasının iki numaralı ismi Zaharia'yı mağlup etti ve Yıldız Kız Milli takımımız Avrupa 3. lüğünü elde etti.
İl Müdürlüğümüzce Milli takımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz