Avrupa Spor Haftası kapsamında Yalova’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen, çok sayıda farklı spor aktiviteleriyle her yaştan bireyi bir araya getiren “BeActive” etkinlikleri bugün Sayın Valimiz Muammer Erol'un katılımıyla Atatürk Stadında başladı. Etkinliklerde Cimnastik, Wushu, Karate, Taekwondo, Judo, Masa Tenisi, Okçuluk, Güreş, Bocce branşlarında gösteriler yapıldı. Sporun tabana yayılması, hareket bilincinin her yaştan ve her statüden bireyin günlük rutini haline getirilmesi ve bu alanda bilincin arttırılmasının önemine vurgu yapılan etkinliklerde Sayın Valimiz, protokol üyeleri, milli sporcularımız ve antrenörlerimiz katılımcılara eşlik etti.

Covid-19 Pandemisi sebebiyle maske, mesafe ve temizlik konusunda gerekli tedbirlerin alındığı programda Türkiye’de yaş, cinsiyet ve etnik köken gözetmeksizin 83 milyon ülkemiz nüfusunun tamamının spor ve fiziksel aktivite ile bu projenin bir parçası olması hedefleniyor. Cimnastik, Wushu, Karate, Taekwondo, Judo, Masa Tenisi, Okçuluk, Güreş ve Bocce branşlarında gösteriler yapıldı.

“BEACTIVE” ETKİNLİKLERİNİ DESTEKLE SERTİFİKANI AL! – PROJEYE DÂHİL OL!

 

Etkinliklere katılanların katılım sertifikalarını almayı unutmamasını önemle rica ederiz.

 

2020 yılına özel katılım sertifikalarınızı almak için http://www.ulusalwellnessgunleri.com/projeye-dahil-ol linkine tıklayarak adınıza düzenlenecek katılım belgesini çıktı alıp saklayabilir, sosyal medya hesaplarınızdan #BeActive etiketi ile paylaşabilirsiniz.

 

Sertifikalarını alan katılımcılarımız sosyal medya platformları kişisel hesaplarından (@hisfed ile @GSB_Yalova hesaplarını etiketleyip) Sertifika görsellerini paylaşarak, sanal ortamda da bir hareketlilik sağlayıp projemize destek olabilirler.