Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 18-20 Ocak 2017 tarihleri arasında Afyonda yapıldı.

Güreş Antrenörü Murat Gençtürk; 2 gün süren müsabakalarda 18 kulüpten yaklaşık 120 sporcu ter dökerken maçlar 8 sıklette yapıldı. Özverili ve yoğun antrenmanlar ile hazırlandığımız  Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında Altınova Belediye Spor Kulübü sporcularımız   9 madalya kazanarak 75 puanla  takım halinde şampiyon olmuşlardır. Katıldığımız bir çok şampiyona ve turnuvadan madalyalar ile dönüyoruz emeklerimizin karşılığını aldığımız için mutluyuz. İnşaallah,  emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda başarı her daim bizimle olacak" dedi.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral;  Altınova Belediye Spor Kulübü antrenör ve sporcularını kutluyorum, ulusal ve uluslararası bir çok turnuvada ilimizi ve ülkemizi hep başarı ile temsil ettiler, bu başarı bizlere kıvanç veriyor dedi ve bayan  güreşçilere katılacakları diğer şampiyonalarda  başarılar diledi.

İl Müdürümüz Metin Kaplan; " Büyük Bayanlar Serbest Güreş Türkiye Şampiyonasında takım halinde şampiyon olarak tarihi bir başarıya daha imza atarak bizleri gururlandıran Altınova Belediye  Spor  Kulübü sporcularını tebrik ediyor ve sporcularımızın  başarılı olması için elinden gelen gayreti esirgemeyen   Altınova eski Kaymakamı Nurullah Kaya’ya Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a   bizlere ve spor kulüplerine maddi manevi destek veren iş adamlarına teşekkür ederiz” dedi. 

Takım Halinde Şampiyonu Altınova Belediyesi Spor Kulübü


KG

AD SOYAD

DERECE

48 KG 

Evin Demirhan

1-

53 KG 

Fikriye Gök

1-

55 KG

Nuray Karadağ

2-

58 KG

Derya Bayhan

1-

60 KG 

-Özlem Göldağ

2-

60 KG 

Cemile Unudan

3-

63 KG 

Aslı Tuğcu

2-

69 KG

Buse Tosun

1-

75 KG

Beste Altuğ

3-