Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, İl Müdürlüğümüze nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Sırrı Acar,  Altınova Kaymakamı  Nurullah Kaya, Myanmar ve  Milli Takım eski teknik direktörü  İlhan Şenlik, Güreş eski Milli Takım Hocası Murat Gençtürk, Güreş eski Milli Takım Hocası  Bal-Türk Dernek Başkanı Lütfü Özgür, Güreş İl  Temsilcisi Selim Acar ve  İl Müdürümüz Metin Kaplan yer aldı.

Yalova’nın güreşte önemli yeri olduğuna işaret eden Aydın, "Güreş branşında son iki yılda  ulusal ve uluslararası tarihi başarılara  imza atan Yalova’nın güreşte çok  iyi bir noktada olduğunu, Milli takımda yarışan Yalovalı sporcularla gurur duyduğunu” ifade etti. Ayrıca  Sırrı Acar, Ali Kayalı,  Metin Kaplan gibi güreş duayenlerinin  ve Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya gibi güreşe desteklerini ve emeklerini esirgememeleriyle bu başarılarının devam edeceğine inanıyorum, bizlerde her zaman güreşe destek olmaya devam edeceğiz” dedi. 1964 Tokyo Olimpiyatlarından bu yana en başarılı dönemini yaşıyoruz, Olimpiyatlarda 1 Altın 1 Gümüş 3 Bronz  toplamda 5 madalya ile Türk güreşi dünya güreşinin üzerinde bir yere sahip olduğunu bir kez daha ispatlamış oldu” diye ekle  ve  sözlerini noktaladı. 
Yalova’da güreş sporu ve güreşe yapılan yatırımlar ile ilgili görüş alış verişinin yapıldığı ziyaret sonunda, İl Müdürümüz Metin Kaplan İlimizde Güreş sporunun gelişmesine ve yeni şampiyonların yetişmesi için yapmış olduğumuz faaliyetlere vermiş oldukları desteklerden dolayı Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.