Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen "Kocatepe'den Dumlupınar-Zafertepe'ye Bağımsızlığa giden yolda" Projesi'ne 250 genç ile birlikte katıldı. 

Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı Başkomutanlık Meydan Muharebesi coşkusunun yaşandığı 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenecek etkinlikte yaklaşık 8 bin gencin katıldığı “Kocatepe’den Dumlupınar-Zafertepe’ye, Bağımsızlığa Giden Yolda” adlı program Kütahya ilinde yapıldı.

"Kocatepe'den Dumlupınar - Zafertepe'ye Bağımsızlığa giden yolda" Projesi kapsamında  Dumlupınar İlçesi Şehitliği ve Zafertepe Çalköy Zafer Anıtı Tören Alanında bir dizi program gerçekleştirildi .  Kurtuluş Savaşımızın  94. yıl dönümü kutlamalarına bir çok ilden 10 bin gencimiz   ve binlerce vatandaşımızın katıldı , binlerce şehidimiz için dualar edildi.