Türkiye Kick Boks Federasyonu ve Word Boxing Union’nun  destek verdiği  “ Yalova Fight Night 1 ” 15 Temmuz 2016 tarihinde Tigem Anatolia Beach Clup’da  yapılacaktır.

12 profesyonel  maçın yapılacağı ve  36 sporcunun ringe çıkacağı organizasyonda ilimizi temsilen; Gençler  Avrupa Şampiyonası 60 Kg ‘da Muhammet Ali Seyrek  rakibi Moramchhell  Mohammdomin ile , K1 Kemer Maçında 67 Kg’da Ali SEYREK rakibi ALbin Fajkoviç ile,K1 Avrupa Şampiyonası Kemer Maçında 90 Kg’da Nurullah GÜNEYSU  rakibi Almedin  Hasangiç ve Ömer ALLAR Hollandalı rakibi  Mevin Wassinh ile karşı karşıya gelecek. 

İl Müdürümüzü ziyarete gelen Poyraz Ali SEYREK ve Nurullah GÜNEYSU organizasyon hakkında İl Müdürümüz Metin KAPLAN’a bilgi verdiler.
Poyraz Ali SEYREK;  Dünya Yıldızlarının buluşacağı bu organizasyonda spora gönül verenlere renk katacağımıza inanıyoruz, inşaallah Yalova’yı  yüzümüzün akıyla temsil edeceğiz. İlimizde ilk yapılacak bu organizasyon bir ekip çalışmasıdır, başta ilgi ve alakasından dolayı  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN’a  sonrasında bizlere bu anlamda maddi manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

İl Müdürümüz Metin KAPLAN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Yalova’da ilk kez yapılacak “ Fight Night 1 ” organizasyonu için herkese başarılar diledi.