İstanbul’da düzenlenecek olan uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasına şu ana kadar 40 ülke kayıt yaptırdı. ilimizi ve milli takımızı temsilen ilimiz sporcuları bu yılki başarılarının devamını getirmek için yola çıktı.

Ali Güney milli kadroda

Bu yıl Uluslararası Boğaziçi Turnuvası , Karadeniz ve hazar ülkeleri karate şampiyonalarında milli takımımızı temsilen katılan sporcumuz iki turnuvadan da gümüş madalya ile dönmüştü. bu sefer hedef altın madalya!  antrenörü ve babası olan Mehmet GÜNEY iki turnuvada da finaldeki rakibimiz bu yılın Avrupa şampiyonu idi bu sefer finali almak istiyoruz inşallah.

öte yandan yıldızlar ve ümitler kategorisinde de yarışacak olan sporcularımız bu yılkı ulusal ve uluslararasında turnuvalarda ve şampiyonalarda bir çok madalya elde etti.

karate il temsilcimiz Mehmet DELİOĞLU şu anki Yalova karate ailesi olarak gençleşen kadromuz  ile iyi bir grafik yakaladık yerel, ulusal ve uluslararası arenalarda güzel sonuçlar elde eden sporcularımızla gurur duyuyorum bu sene milli takıma yıldızlar ümitler ve büyükler kategorilerinde sporcular kazandırdık. kendilerini ve hocalarını tebrik ediyorum ve gurur duyuyorum.  minik erkeklerde Türkiye’nin en iyisiyiz. bu sene minik erkeklerde yapılan yerel ulusal ve uluslararası arenalarda şampiyonluklar ve dereceler elde ettik. minik erkekler takım şampiyonasında uluslar arası ve Türkiye şampiyonasında 1 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalya ile en üst sırayı aldık. miniklerdeki başarı grafiğini üst sıkletlere taşıyoruz bu yıl yıldızlarda da dereceler elde ettik ve milli takıma sporcu kazandırdık. aynı şekilde ümit erkeklerde hem şampiyonlukların hem de milli takıma sporcu vermenin gururunu yaşıyoruz. il müdürümüzün desteği ile başarılarımızı artırıp milli takıma her siklette sporcu verecek duruma geleceğiz.

son iki şampiyonada derecelerimiz.

4 ALTIN

5 GÜMÜŞ

12 BRONZ

BİR TAKIM KUMİTE ŞAMPİYONLUĞU

BİR TAKIM KUMİTE 2.LİĞİ

BİR TAKIM KUMİTE 3.LÜĞÜ

               

 

İSTANBUL OPEN KAFİLE LİTESİ

ANTRENÖR       
                MEHMET GÜNEY

                MUHAMMET ALİ DELİOĞLU

SPORCULAR    
                Muhammad Hamade ALKHAYAT

                Taha Alp ARAS

                Müslüm Emir SARIÇİÇEK

                Metin ARI

                Erkay SALCI

                Mahmut KÖLEMENOĞLU

                Ali GÜNEY

                Cengiz ÖZTÜRK

                Elif Hilal AYAR

                Zeynep AYAR

                Melike UYSAL

                Busenur AÇAN

 

İl Müdürlüğü olarak Uluslararası İstanbul Open Turnuvasında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek bütün sporcu ve antrenörlerimize başarılar dileriz. Ülke olarak son yıllarda karatecilerimiz büyük başarılar elde ediyorlar, Bu turnuvada hedefimiz Yalova’ya madalyalarla dönmektir.