Alt yapı çalışma grubu kamplarından Pembe Küme Altyapı Kampı, 26-29 Mart 2015 tarihleri arasında Yalova Öğretmen Evinde tamamlandı. 

Kamp; sporcularımız Gülce Nehir Kara, Ilgın Kaya, Elif Keskin, Deniz Karasakal, Nilsu Enç, WCM Gülcan Sena Kayış ve Beren Ünal'ın katılımı ve IM Hasan Kılıçaslan'ın antrenörlüğünde Yalova'da gerçekleşti. 

8-10 yaş kız gurubu Milli Takım hazırlık kampı, kampa girdi. Milli Takım kampına ilimizi temsilen Türkiye 2. si olan Gülce Nehir katılmıştır.  


TSF İl Temsilcisi Nezir Uyrun " İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, Öğretmen evi Müdürü Osman Camcı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan'a  Satranç Mili Takım çalışmalarına verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum" dedi ve ilimizde satranç alanında daha büyük organizasyonların yapılması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Milli Takım antrenörü Kılıçaslan, kampın amacının sporcularımızı 24 Haziran - 3 Temmuz 2015 de Konya'da yapılacak olan Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasına ve sonrasındaki uluslararası yarışmalara hazırlamak olduğunu belirtti.

İl Müdürümüz Metin Kaplan, Milli Takım kampına yaptığı ziyarette sporcuların Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.