Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun

Büyüyen, gelişen ve genç nüfusa sahip ülkemizde gençlik ve spor eğitimi faaliyetlerinin önemi her geçen gün daha da artmaktadır. 3289 sayılı Teşkilat Kanunumuzun 2. maddesinde belirtilen görevlerinin başında vatandaşlarımızın fizik, moral, güç ve yeteneklerini sağlayan beden eğitimi, oyun, cimnastik ve spor faaliyetlerini sevk ve idare etmek, sporu yaygınlaştırmak ulusal ve uluslararası alanda başarılı sporcular yetiştirmek gelmektedir.

Bu amaçla, Teşkilatımızca 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ilk yarı tatil dönemi olan 23 Ocak-09 Şubat 2015 tarihleri arasında okul öncesi, ilk, orta, lise eğitim kademelerinde bulunan ve ülkemizde spor çağındaki yaklaşık 18 milyon öğrencimizi hedefleyen il spor merkezleri kış dönemi hızlandırılmış spor eğitim programları uygulaması hedeflenmektedir. 

Bu nedenle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce yoğun bir eğitim döneminden çıkan çocuk ve gençlerimize ilgi duydukları spor dallarında branş antrenörlerinin nezaretinde sunulacak hızlandırılmış spor eğitim programları ile spor branşlarının tanıtılması, seviye kursları verilmesi, spor bilincinin kazandırılması ve bu süreçte aktif dinlenmelerinin sağlanabilmesi amacıyla programa uygun spor faaliyetleri düzenlenmiştir.

Tüm öğrencilerimize “Tatil Coşkun Spor Tutkun Olsun” diyoruz ve 23 Ocak-09 Şubat 2015 tarihleri arasında yarıyıl tatillerini spor yaparak değerlendirmelerini istiyoruz.

Başvuru ve detaylı bilgi: Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü
Adres : Bahçelievler Mah. Stadyum Cad. No:32 77200 Merkez/YALOVA
Telefon : 0226 814 20 94 / 117
Faks : 0226 814 14 14 
E-Posta : yalova@gsb.gov.tr 
Web Adresi : http://yalova.gsb.gov.tr/