Kişisel Gelişim Eğitimini Yalova Üniversitesi’nde Aldılar

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen “Bak Şu Keçenin Yaptıklarına” projesi kapsamında genç bayanlar “Kişisel Gelişim Eğitimini” Yalova Üniversitesi Çınarcık MYO Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Niğmet GÜL’den almaya başladılar. 
Kişisel Gelişim Eğitimleri ile genç bayanların özgüven, iletişim, motivasyon vb. konularda farkındalık düzeylerinin artırılması hedeflenmektedir.

Proje kapsamında; 
*Anne ve Eş Olarak Kadının Rolü
*İletişim Teknikleri ve Aile İçi İletişim
*Stres Yönetimi ve Sorunlarla Başa Çıkabilme Eğitimi
*Liderlik ve Zaman Yönetimi Kavramı
*İş Yaşamında Kişisel İmaj Yönetimi 
eğitimleri proje bitimi olan 31 Aralık 2014 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Yalova Üniversitesi Çınarcık MYO Çocuk Gelişimi ve Gençlik Hizmetleri Bölümü öğrencileri ile atölye çalışmasına katılan genç bayanlar kreş ve anaokulu çağındaki çocukların eğitimlerinde kullanılan materyaller konusunda bilgi aldılar. Keçe malzemesiyle üretebilecekleri ürünler konusunda öğrenci ve eğitmenlerle görüştüler.
Proje sonrasında Pazar araştırma konusunda çalışan genç bayanlar; oyuncak ve anaokullarında kullanılacak kavrama yönelik objelerin üretim çalışmalarına başladılar.
Ayrıva aldıkları kişisel gelişim eğitimleri ile gerek aile gerekse iş dünyasında daha doğru iletişim kuracaklarına inandıklarını söylediler. Eğitimler ve proje sayesinde özgüvenlerinin daha da arttığını belirttiler.

Eğitim sayesinde Çınarcık'ta araştırma ve inceleme yapma fırsatı bulan genç bayanlar tasarladıkları ürünleri satabilecekleri dükkan vb. satış noktaları için mağaza sahipleri ile görüştüler.