Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgeler arası Basketbol Şampiyonasında İlimizi Temsilen katılan Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü 48 Takım Arasında Üst Klasman A Kategorisinde 3. Olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Kupalarıyla birlikte Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür eden kulüp yetkilileri ve sporcular yeni başarılar için daha sıkı çalışmanın sözünü verdiler.

Kulüp Yönetim Kurulu Üyesi Mine Engin zor şartlar altında maddi sıkıntılara rağmen çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini ve desteklerinden dolayı her zaman yanlarında olan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin KAPLAN'a özellikle teşekkür ettiklerini dile getirdi.

İl Müdürümüz Metin KAPLAN ise tüm imkanları zorlayarak engelli sporuna destek vermeye çalıştıklarını söyleyerek, Yalova Özel Yıldızlar Gençlik Spor Kulübünün yalnız ilimizde değil Türkiye ve Uluslararası arenada da gurur kaynağımız olduğunu, çalışmalarını yakından takip ettiklerini vurguladı ve her zaman yanınızdayız dedi.