Yalova Ensar Vakfı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri İl Müdürümüz Metin Kaplanı Makamında ziyaret ettiler.

Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Ali Ekber Polat başkanlığında gerçekleşen ziyarete Başkan Yrd. Ömer Fitöz, Sekreter Abdullah Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
 
Ensar Vakfı Yalova Şube Başkanı Ali Ekber Polat, vakfın sosyal ve kültürel çalışmaları hakkında bilgi verdi ve inisiyatif alan, kendini yetiştirmiş, milli ve manevi değerlere sahip yeni nesillerin yetişmesi konusundaki çalışmalar ve projelerden bahsederek Gençlik ve Spor Bakanlığı ile ortak projeler gerçekleştirmek istediklerini ifade etti.
 
İl Müdürümüz Metin Kaplan sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, vatandaşlarımızın sorun ve önerilerini bu kuruluşlar vasıtasıyla daha gür bir şekilde dile getirmektedirler. Sorunların çözümünde kurum olarak dernek ve vakıflara yardımcı olmaya çalıştıklarını ve Yalova gençliği için ortak projeler üretmek istediklerini söyledi.  Kaplan, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu üyelerine ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ensar Vakfı’nın eğitim öğretim, barınma başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda nitelikli çalışmalar yürüten bir vakıf olduğuna değinerek çalışmalarında başarılar diledi.