7-8 Günlük Deniz- Doğa Gençlik kamplarına katılan gençlerin memnuniyetlerini ölçmek için elektronik ortamda düzenlenen ankete katılımı teşvik etmek amacıyla, verilen kampçı ödülleri sahiplerini buldu.

Memnuniyet anketine katılarak tablet bilgisayar kazanan Yalova Gençlik Merkezi Üyesi Sergen Sarsık İl Müdürümüz Metin Kaplan’ın elinden ödülünü aldı. 

Ailesiyle birlikte törene katılan Sergen Sarsık, katıldığı Bolu /Aladağ kapından oldukça memnun kaldığını ifade etti ve gençlere sağlanan bu güzel imkânlardan dolay Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlü Gençlik Merkezine teşekkür etti.


İl Müdürümüz Metin Kaplan, Sergen Sarsık tebrik etti ve  “Gençlik Kampları gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş tesislerdir. Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır. 2014 Yılında Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzün açtığı Bolu, Kastamonu, Manisa, Mersin, Van, Osmaniye, Kırşehir illerindeki Deniz ve Doğa Kamplarına Yalova’dan 12-22 yaş arası toplam 170 genç katılmıştır.” dedi.