"Antrenörler Engelleri Aşıyor Projesi' ile görme, işitme, zihinsel engelli, otistik ve down sendromlu gençlere yönelik bisiklet çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Genel Müdürlüğümüz tarafından başlatılan, “ Antrenörlerimiz Engelleri Aşıyor Projesi” ile Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen,  “Engelliler İl Spor Merkezleri”  uygulamasıyla, görme, işitme ve zihinsel engellilere yönelik bisiklet çalışmalarımız Milli Piyango Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü okul alanında ve çevresinde sürdürülüyor. 

Antrenörler Engelleri Aşıyor Projesi ile İl Müdürlüklerinde görev yapan antrenörlerimiz, Kamil ALEV, Muhammet Ali DELİOĞLU; Engelliler branşında ilk kez bu yıl uygulanacak olan projeye ilginin yüksek olduğunu ve İl  merkezindeki  ilkokul , ortaokullarda  öğrenim  gören  özel  eğitim ve engelli öğrencilerin, eğitim ihtiyaçları doğrultusunda akademik ve sosyal becerilerinin  artırılması, tüm spor başarılarına katılımın desteklenmesi ve ailelerine etkin rehberlik hizmetleri sunulması amaçlandığını vurguladılar.

Engelliler branşında ilk kez bu yıl uygulanacak olan projeye ilginin yüksek olduğunu dile getiren Antrenörlerimiz, görme, işitme, bedensel, zihinsel engelli, otistik ve down sendromlu gençlerin ve ailelerin engelli aracı ile okullarından alınıp tekrar bırakılması suretiyle derslere devam edileceğini söyledi.   

İl Müdürümüz Metin KAPLAN, özverili çalışmalarından dolayı antrenörlerimizi kutladı. Çalışmaların kış döneminde de sürmesini hedeflediklerini belirtti.