Okul Spor Faaliyetleri  Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenleri Toplantısı 13 Kasım 2019 tarihinde  İl Müdürlüğümüz konferans salonunda Gençlik  ve Spor İl Müdürü Mehmet KALYON, İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN, Spor Hizmetleri Müdürü Murat ALTUNTAŞ  ve Şube Müdürlerinin, il tertip kurulu üyelerinin, beden eğitimi ve spor öğretmenlerinin federasyon temsilcilerinin ve antrenörlerimizin katılımı ile gerçekleşti. 

Toplantı Saygı Duruşu, İstiklal Marşının okunması ile başladı, Spor Hizmetleri Müdürü Murat ALTUNTAŞ ,  İl Milli Eğitim Müdürü Ali TOSUN ve İl Müdürümüz Mehmet KALYON ‘un konuşması il devam eden toplantı,  Okul Sporları Fed. İl Temsilcisi Orçun AYRIM'ın Okul Sporları faaliyetleri ile ilgili genel ve teknik açıklamalar ile tamamlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Mehmet KALYON : " İlimizde spor alanında büyük başarılara imza atan öğrencilerimizin 3500'den 10500'e çıkaran, birçok noktada bizlere gurur yaşatan değerli beden eğitimi öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl da aynı heyecanla bu çıtamızın daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Bu noktada Milli Eğitim Müdürümüz ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum; birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Eğitimde marka bir kent olan ilimizin spor alanında çocuklarımızın spor alışkanlıklarını en üst seviyeye çıkarttıkları, sağlıklı yaşam için spor yapmaya başladıkları dönem olmasını hedefliyoruz" dedi.

Konuşmacılar  "2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz, emek verenlere başarılar diliyoruz" dediler.