İnegöl Belediyesi ve Salcano sponsorluğunda gerçekleşen 1. Dostum Dağ Bisikleti yarışması 27 Ekim 2019 pazar günü, İnegöl belediyesi Yeniceköy tesislerinde yer alan Göl kenarından start alıp, tekrar göl kenarında bitiş yapan, çoğunluğu ormanlık patikalardan oluşan, içerisinde teknik ve eğlenceli bölümlerin olduğu, yaklaşık 4 km lik parkurda gerçekleşen yarışma tamamlandı. 

Yalovalı bisikletçiler derece ile döndü. Sabah gerçekleştirilen ilk yarışmada sporcularımız kıyasıya bir mücadele gerçekleştirdi.Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü Sporcusu Emine Irmak SEZER yarışmayı 2 tur üzerinden 1. yarışmayı 3 tur üzerinden koşan Yıldız Erkekler de ise Murat Çınar YUMUŞAK 1. YİĞİT TUZLA ise yarışmayı 2. olarak tamamladı.  


Bisiklet sporuna ilgi gün geçtikçe artmakta olduğunu belirten, Yalova Bisiklet İl Temsilcisi Kamil ALEV; Çocuk ve gençlerimizi bisiklet sporuna yönlendirmek, bisiklet kültürünün oluşturulmasına katkı sağlamak ve mevcut kadromuzu korumak amacıyla, bisiklet eğitimleri veriyoruz.  Yeni yetişecek yıldız sporcularımız ile desteklediğimiz program dahilinde, gençlerimize spor kültürünü kazanmalarına yönelik etkinlikler düzenliyoruz.  Çocukların, fiziksel ve zihinsel olarak gelişmesi sağlıklı bir vücuda ve zihne sahip olması için, Yalova sınırları içinde düzenli antrenman programları uyguluyoruz” dedi.


İl Müdürlüğümüzce madalya alan sporcularımız tebrik ediyor başarılarını devamını diliyoruz.