Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonunun 2019 yılı faaliyet programında yer alan  Şehit Demet Sezen Dart Türkiye Şampiyonası 1. Ayağını tamamlandı.

Dart Antrenörü Ahmet AYDIN: “13-15 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Şehit Demet Sezen Dart Türkiye Şampiyonası 1. Ayağında Yalova Dart takımı olarak yer aldık .Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün açmış olduğu Dart branşı yaz kursunda bir ilk yaşandı ve sporcumuz ile velisi aynı şampiyonada yarıştı, yine bir ilk gerçekleşti ve yaz kursunu başarıyla bitiren Türkan ALBENİ Gençler Türkiye 3. Olarak ilimize madalya kazandırdı. Bizlere her türlü destek ve  katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze sonsuz teşekkürler” dedi. Ayrıca Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün yeni ve akıllı aydınlatma  sistemiyle yapılmış Dart salonunda 25-27 Ekim tarihleri arasında  Antalya’da yapılacak olan sezonun 2.yarışmasına Dart takımı olarak antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor, diye ekledi. 

İl Müdürlüğümüzce Şehit Demet Sezen Dart Türkiye Şampiyonası 1. Ayağında ilimizi başarıyla temsil eden sporcularımızı ve antrenörleri Ahmet AYDIN’ı tebrik ediyor başarılarının devamının diliyoruz.