Yalova Kanser Hastaları Dernek Üyeleri Sibel Beyosmanoğlu, Fatma Özer, Leyla Perihanoğlu İl Müdürümüz Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler, ziyarette Şube Müdürümüz Ertan Arabacı’da yer aldı.

Sporun sağlık açısından önemine değinilen ziyarette Yalova Kanser Hastaları Derneği olarak Yalova’da yürütecekleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili bilgi verdiler.  Derneğimizin amacı, Yalova ilimizde kansere karşı kamuoyu oluşturmak ve kanser hastalarına ve hasta yakınlarına manen yardımcı olabilmektir. Bunun için motivasyon etkinlikleri, bilgilendirme seminerleri yapılmakta ve ilçelerimize, köylerimize ve okullarımıza ziyaretler düzenlenerek Erken teşhisin ve sağlıklı yaşamın önemi anlatılmaktadır. Aynı zamanda yapılan hasta ziyaretleri ile hastalarımıza moral sağlayarak günlük hayatlarına dışlanmış hissetmeden devam etmesi için yardımcı olmaktayız” diyerek eklediler.

İl Müdürümüz Metin Kaplan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek önemli bir amaç uğruna emek veren dernek yönetimine teşekkürlerini iletip başarılar diledi.