Türkiye Bocce  Bowling ve  Dart  Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan 2. Ayak Yıldızlar ve Gençler Türkiye  Dart Şampiyonası 13 -14 Ekim’de Ankara’da yapılacaktır.

Dart antrenörü Ahmet Aydın: Dart takımı olarak aralıksız ve yoğun bir şekilde hazırlandık.  Daha önce başarılı sonuçlar alan takımımız ile yine bu yarışmada da puan yada puanlar alıp sezon sonunda yapılacak olan milli takım seçmelerine takılmak  istiyoruz. Yalova’da Dart branşı olarak okullarımızdan da yoğun talep ve ilgi görüyoruz. Okullarımızda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce açılması planlanan kurslarda öğrencilerimizin sadece okullarında değil salonumuza da gelip burada dart takımımızla birlikte antrenman yapmalarını sağlamak ve Türkiye Şampiyonalarına hazırlamak istiyoruz. Her türlü katkılarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğüne İl Temsilciliği olarak teşekkür ediyoruz. 

İl Müdürümüz Metin Kaplan; "İlimizi 2. Ayak Yıldızlar ve Gençler Türkiye  Dart Şampiyonasında temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyoruz" dedi. 

AHMET AYDIN

İDARECİ-ANTRENÖR

ELİF ŞİMŞEK

SPORCU

TÜRKAN ALBENİ

SPORCU

TUBA DURAL  

SPORCU

TUNA DURAL 

SPORCU