Türkiye Beyzbol, Softbol, Amerikan Futbolu, Korumalı Futbol Ragbi Resmi Federasyonu 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan Rusya ile oynanacak Özel Turnuva için Korumalı Futbol ( Amerikan Futbolu) Milli Takım Kampı  16-21 Eylül  2018 tarihleri arasında İlimizde yapılacaktır.

İl Müdürümüz Metin Kaplan:57 kişilik  Korumalı Futbol Milli Takımı ilimizde iştirak edecektir, sporcularımız 22 Eylül 2018 tarihinde İstanbul’da Rusya Milli Takımı ile 29 Eylül 2018 tarihinde ise Madrid’de İspanya Milli Takımı ile oynayacakları Özel Turnuvaya ilimizde hazırlanmaktadır. İlimize ilk organize edilen Korumalı Futbol Milli Takım kampında yer alan ve ülkemizi temsil edecek sporcuların  ve teknik heyetimizin verimli bir kamp dönemi geçirmelerini temenni ediyor,  Milli Takımıza emek veren Türkiye Beyzbol, Softbol, Amerikan Futbolu, Korumalı Futbol Ragbi Resmi Federasyonu Başkanı Murat Pazan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ” dedi.

Korumalı Futbol Milli Takım Teknik Direktörü Erdem Özsalih; Bizlerin asıl hedefi 2019 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası, katılacağımız bu özel turnuvalarla eksiklerimi görüp önümüze daha iyi bakmak. Yalova ‘da hazırlandığımız Milli Takım kampında bizlere imkanlarıyla destek olan İl Müdürü Metin Kaplan’a  teşekkür ediyoruz dedi ve millilere başarılar diledi”.