Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığının 2017-2018 Sezonu Faaliyet Programı Kapsamında Gerçekleştirilen Masa Tenisi Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına İlimiz Ev Sahipliği Yaptı. 19- 21 Haziran 2018 tarihleri arasında ilimiz 90. Yıl Spor Salonunda yapılan  müsabakalarda bölgelerindeki elemeleri geçerek Şampiyonaya katılmaya hakkı kazanan 55 Erkek Ve 44 Kız Takımı olmak üzere toplam 99 takım mücadele etti.

Şampiyona sonunda Erkeklerde finalde İstanbul BBSK (A) takımını 3-1 mağlup eden Zonguldak Özel İdare Yolspor Yıldızlar Takım Türkiye Şampiyonu oldu. İstanbul DSİ üçüncü, Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (A) dördüncü sırayı aldı.

Kızlarda ise finalde İstanbul BBSK (A) takımını 3-0 mağlup eden İstanbul BBSK (B) takımı Yıldızlar Takım Türkiye Şampiyonluğunu elde etti. 1955 Batman Belediyesi üçüncü, Zonguldak Özel İdare Yolspor dördüncü oldu.

Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç, şampiyona boyunca müsabakaları ve masa tenisinin alt yapısını oluşturan sporcuları yakından takip etti. Müsabakalarda şampiyon olan takımlara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ile ödüllerini veren Koç; ev sahipliğinden ve masa tenisine verdiği desteklerinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a teşekkür etti.
Müsabakalarda şampiyon olan takımlara ödüllerini veren Metin Kaplan; müsabakaya katılan tüm takımlara teşekkür etti. Şampiyon olan takımlara başarılarının devamını dilerken, masa tenisinde büyük başarıları olan Yalova’nın, bu tip büyük organizasyonlara her zaman talip olduğunu belirtti.