Türkiye Masa Tenisi Federasyonun 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan  Gençler Takım Türkiye Şampiyonası 18 – 20 Mayıs 2018 tarihleri arasında  Ankara yapılmıştır. 

İlk gün oynanan grup maçlarının ardından ikinci gün Ana Tablo maçlarına geçildi. Yarışma talimatı gereği 2016-2017 Sezonunda Gençler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren en iyi 8 takım Ana tablodan yarışmalara ikinci gününden itibaren başladı.

Genç Erkeklerde finalde Yalova Belediyespor Kulübü  (B) takımını 3-2 mağlup eden Yalova Belediyespor Kulübü (A) takımı Türkiye Şampiyonu oldu,  İkinci Yalova Belediyespor Kulübü (B) takımı   Dördüncü ise 4-Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olmuştur.
Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Dış İlişkilerden sorumlu Başol Haraç  “Ankara’da 26 ayrı ilden ve KKTC´den gelen 48 farklı külüpten, erkeklerde 45, kızlarda ise 34 takımın katılımıyla düzenlenen Gençler Takım Türkiye Şampiyonası üç gün sürmüştür. İlimizi temsilen ise Şampiyonada yer alan Yalova Belediyespor Kulübü ve Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü büyük bir başarıya imza atarak kürsüde 3 derecede de yer almıştır. Sporcularımıza gurur duyuyoruz ilimizi adeta Masa Tenisinin Başkenti yaptılar. Başarılarının devamını diliyor ve bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.


İl Müdürümüz Metin Kaplan; “Yalovalı sporcularımız ve antrenörleri  bir kez daha büyük bir başarıya imza atmıştır. Kürsüde ilimizden 3 takımın yer alması çok gurur verici. Emek veren herkesi kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.