14 – 15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Gruplar Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsilen katılan sporcularımız Türkiye Üçüncüsü olan sporcularımız Elif Şimşek, Ebrar Kulaber, Zeynep Öztürk Beden Eğitimi Öğretmenleri Hanife Çelik, Ulusal  Hakem ve Dart Antrenörü Ahmet Aydın ve Dart İl Temsilcisi Didem Eliaçık  İl Müdürümüz Metin Kaplan’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette İl Müdürümüze bilgi veren Ulusal Hakem ve Dart Antrenörü Ahmet Aydın: “Yalova Halk Eğitim Merkezinin açmış olduğu Dart Kurusunda eğitim alan kursiyerlerimizden Yalova Anadolu İmam Hatip  Lisesi Genç Kızlar Dart Takımı Okul Sporları Dart Yarışmasında İl Şampiyonu olduktan sonra 14-15 Mayıs 2018 tarihleri arasında Ankara’da yapılan ve ilk defa katıldıkları Türkiye Şampiyonasında Türkiye Üçüncüsü oldular . 02- 04 Haziran 2018 tarihleri arasında Antalya Kemerde yapılacak Dart Okul Sporları Türkiye Şampiyonası finallerine katılma hakkı kazandılar. Sporcularımız tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz” dedi

İl Müdürümüz Metin Kaplan: “İlimizi temsilen müsabakalarda yer alan ve bronz madalya kazanan sporcularımızı emek verenleri kutluyorum. Ayrıca Haziran ayında katılacakları Türkiye Şampiyonasında da başarılar diliyorum” dedi.