Türkiye Güreş Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan Rusya’ya bağlı Dağıstan Cumhuriyetinde gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında Bronz Madalya kazanan Buse Tosun’a ödül töreni düzenlendi.

 İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demirel,Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Avrupa ve Dünya Şampiyonları Sırrı Acar, Güreş Ağası ve Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna adına kardeşi Onay Tuna , Tersaneler Girişimcilik, Tersan Tersaneler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Paksu, Tersaneler Girişimcilik, İstanbullines Genel Müdürü Eşref Serbest, Milletvekili Aday Adaylarından Mehmet  Demirhan, Nazır Aslıyürek, Kasaplar Derneği Başkanı Ferhat Güleç, İl Müdürümüz Metin Kaplan, Milli Takım Antrenörü Murat Gençtürk, bir araya gelerek  Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında Bronz Madalya kazanan Buse Tosun’a hediyelerini  takdim ettiler.

Düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak;  “Sporcumuzun elde ettiği başarı hepimiz için gurur kaynağı olmuştur. Sporcumuzun  yetiştirilme sürecinde emekleri geçen antrenörümüz ile  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne Yalova’mız ve ülkemiz adına  teşekkürlerimi sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 

İl Müdürümüz Metin Kaplan; “Büyükler Avrupa Güreş Şampiyonasında Bronz Madalya kazanan sporcumuzu ve antrenörünü kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bizler ilimize ve ülkemize kazandırılan Bronz madalyanın gururunu yaşıyoruz .Sporcumuz Her geçen gün başarısına  başarı katıyorlar. İnşallah  bundan sonraki şampiyonalarda ve olimpiyat yolunda da başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.