Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu (IFBB)’nin yönetimine seçilen Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu As Başkanı Koray Girgin İl Müdürümüz Metin Kaplan ile bir araya geldi.

Türkiye adınabir ilki gerçekleştirerek İspanya’nın Barselona şehrinde yapılan Avrupa Vücut Geliştirme Şampiyonası’na milli takım ile katılan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu As Başkanı ve Milli Takımlar Sorumlusu olan Yalovalı Koray Girgin. Barselona’da yapılan şampiyona ve kongre dahilinde IFBB Başkanı Dr. Rafael Santonja ile görüşen Girgin, hem Türkiye hem de Yalova hakkında IFBB Başkanı Dr. Rafael Santonja bilgi verdiğini dile getirdi. Ayrıca Girgin, "Böyle bir göreve atanmaktan büyük şeref ve onur duydum. Bundan sonra ülkem için elimden geleni yapacağım" diye ekledi.

İl Müdürümüz Metin Kaplan:  Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Federasyonu As Başkanı Koray Girgin Türkiye’de şimdiye kadar bir ilki gerçekleştirerek Dünya Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliğine getirildi kendisiyle gurur duyuyoruz, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.