8 - 14 Nisan 2018 tarihleri arasında Malta'nın Gzira şehrinde yapılan 15. ISF Dünya Okul Sporları Masa Tenisi Şampiyonası'nda ülkemizi temsil eden Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı ülkemize "Erkekler Kategorisi DÜNYA ÜÇÜNCÜLÜĞÜ" ve "Kızlar Kategorisi DÜNYA DÖRDÜNCÜLÜĞÜ" kazandırdı.

Masa Tenisi Dünya 3.sü olan erkek sporcularımız Yücel Ocak, Bilal Selim Tok, Tugay Şirzad Yılmaz, Umut Emre Başsan, Dünya 4.sü olan kız sporcularımız Ece Haraç, Çiğdem Köse Aybala Koçal, Gözde Göksal için Yalova Bahçeşehir Koleji'nde ödül töreni düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Yıldırım Özgür, Ak Parti İl Başkanı Sayın Yusuf Ziya Öztabak, Kadıköy Belediye Başkanı Sayın Mehmet Şahin, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Jülide Güner, Okul Aile Birliği Üyeleri, okul velileri ve öğrenciler katıldı.

Ödül törenine ev sahipliği yapan Yalova Bahçeşehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mesut ACAR yaptığı konuşmada ;Daha önce masa tenisi turnuvalarında dünya 5.liği, Avrupa 2. ve 3. lüğü,Balkan Şampiyonluğu ve sayısız Türkiye 1.liği elde eden okul takımımız, bugün bize daha büyük gurur yaşatmaktadır.Malta’da düzenlenen, Dünya Masa Tenisi Turnuvasında erkek sporcularımız Dünya 3.sü, kız sporcularımız Dünya 4.sü, olarak kilometrelerce ötede bayrağımızı dalgalandırmışlardır dedi.

ACAR, ardından bu başarının mimarı Milli Antrenör Bayram Ali Yıldız ve Kadri Kocacenk'i sahneye davet ederek teşekkürlerini belirtirken, protokol üyeleriyle birlikte başarılı öğrencilerimize hediyeler takdim ettiler.