Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Belarus’un Minsk şehrinde  08-11 Mart tarihleri arasında yapılan   “U21 Avrupa Şampiyonası”nda   Milli Takım Teknik Direktörü olarak Yalovalı masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız’da yer almıştır.

Düzenlenen U21 Avrupa Şampiyonası´nda  İl Müdürlüğümüz antenörü Bayramali Yıldız’ın yetiştirdiği İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler Çift Erkeklerde Avrupa Şampiyonu oldu.

Şampiyonanın son gününde Çift Erkeklerde; İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler ikilisi, yarı final maçında Rus Konstantin Chernov/Artur Abusev çiftini 5-11, 11-7, 11-8 ve 11-6´lık setlerden sonra 3-1 yenerek adlarını finale yazdırdılar.
İbrahim Gündüz/Talha Yiğenler ikilisi final maçında Polonyalı Patryk Zatowka/Marek Badowski çiftini 11-8, 9-11, 11-3, 11-9´luk setlerden sonra 3-1 mağlup ederek U21 Avrupa Şampiyonu oldu.

Bayramali Yıldız Türk Masa Tenisi tarihinde bir ilke imza attıklarını belirtti. Tarihimizde ilk defa kendi yetiştirdiğimiz sporcularımızla Avrupa Şampiyonu olduk. Hedefimiz Avrupa Şampiyonluğuydu, bunu başardık dedi ve sporcularını tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Yalova  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, "Yalovalı Antrenörümüz Bayram Ali Yıldız’ı ve sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum dedi.