Gençlik  Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü  ile Altınova Vakıfbank İlkokulu,Masa Tenisi Pilot İlkokulu olarak çalışmalara başladı.

 İl Müdürümüz  Metin Kaplan  proje ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu : Fiziki altyapısını sağlayan Altınova Vakıfbank İlkokulu`na,malzeme ve teknik desteklerimizi sunacağız. Vakıfbank İlkokulu`na bu amaçla antrenör  ve temel ekipman desteği sağladık. Merkez ilçemizle birlikte diğer ilçelerimiz de genç sporcular yetiştirme şartlarına sahip olacaklardır. Biz her öğrencimizi en az bir spor dalında yetiştirmek hedefindeyiz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir. 

Vakıfbank İlkokulu Müdür Yardımcısı Cafer Ülker ise; Altınova İlçesi’nin merkez ilkokulu olarak,pilot okul olmanın heyecanı içerisindeyiz. Eğitimin en büyük desteğini spordan aldığını bilerek milli takıma sporcu göndermek istiyoruz,dedi. Desteklerinden dolayı  İl Müdürümüz  Metin Kaplan`a teşekkürlerini ifade etti.
Masa Tenisi Federasyonu İl Temsilcisi Ecz. Kürşat Emre Çandır da bu güç birliğinin gelecekte başarılı sporcular yetiştirilmesine vesile olacağına inancımız tamdır. Her iki kurum yöneticilerine de teşekkürlerimizi ifade ediyorum. dedi.