İlimizde faaliyet gösteren Özel Sporculara yönelik çalışmaları ile taraflı tarafsız her kesimin taktirini toplamış spor kulüplerinin başkanları İl Müdürümüz Metin Kapla'ı ziyaret etti. 

İlimiz genelinde gerçekleştirilen faaliyetlerin yani sıra özel sporcular alanında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinin yani sıra yaşanılan sıkıntılarında görüşüldüğü ziyarette kulüp başkanları görüş, önerileri ve beklentilerini iletti. 2017 yılının genel bir değerlendirmesinin yani sıra 2018 yılında daha fazla özel sporcuya hizmet edebilmek adına fikir alışverişinde bulunan başkanlar ve il müdürümüz özel sporcular alanında daha fazla antrenör ve çalıştırıcıya ihtiyaç duyulduğu gerçeğine işaret ettiler.

Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan ilimiz genelinde etkili ve verimli çalışmalar gerçekleştiren kulüp başkanlarımızın her zaman yanında olduğunu, bundan sonra da yapılacak tüm faaliyetlere azami ölçüde destek vermeye devam edeceklerini ve kulüp başkanlarına tüm çalışmaları ve ziyaretleri için teşekkür ederek 3 yıldır Türkiye genelinde özel sporcular alanında 1. Sırada yer alan ilimiz için kulüplerin önemine dikkat çekti.

Yalova Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Olğun Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan'a desteklerinden dolayı tüm özel sporcular ailesi adına teşekkür ederek, kulüpler 14 yıldır birlik ve beraberlik içerisinde el birliği yaparak pek çok ilde başarılamayan bir birlikteliğe imza attıklarını, bu birlikteliğin bozulmaması gerektiğini ve ben duygusundan uzak biz anlayışı ile hareket ettiklerini, bu alanda hizmet etmeyi düşünen herkesin de bu anlayışla hareket etmesi gerektiğini dile getirdi.  Olğun  ayrıca ilimiz genelinde tüm özel bireylerin spora kazandırılması gerektiğini ve kulüp başkanları olarak bu amaç doğrultusunda el birliği yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar  Gençlik Spor Kulübü adına ziyarette bulunan Serkan Yıldız  ise kulüpler arasında ki işbirliğine dikkat çekerek bu işbirliğinin devam etmesi gerektiğini İl Müdürümüz  Metin Kaplan'dan da bu nokta da destek beklediklerini söyledi. 

Ziyarete katılan Yalova Özel Sporcular Spor Kulübü Başkan Vekili Ümit Yaşar Ganioğlu ise il Müdürümüz Metin Kaplan'a teşekkür ederek lisanslı sporcu sayısında daha ileriye gidebilmek adına desteğin devam etmesi gerektiğini söyledi. Ganioğlu ayrıca Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünü temsil ettiklerini ve kulüplerle il müdürlüğünün birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini sözlerine ekledi.

İl Müdürümüz Metin Kaplan;  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, spor kulüplerini tebrik edip başarılarının devamını diledi.