Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Özel Sporcular  Atletizm 2.Bölge Şampiyonası 4-6 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

81 il genelinden 140 spor kulübünün katılımı ile gerçekleşen şampiyonada ilimizi temsilen Özel Yıldızlar Gençlik ve Spor Kulübü, Özel Melek Spor Kulübü, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü, Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü ve Yalova Özel Sporcular Spor Kulübü sporcuları yer almıştır.

İlimizi şampiyonada temsil eden sporcularımız, sporcularımızın antrenörleri Anıl BIYIKOĞLU, Nazmiye BIYIKOĞLU, Burak BAŞARGAN ve Engin TOPRAK, kulüp yöneticileri ve sporcularımızın velileri İl Müdürümüz Metin KAPLAN’la makamında bir araya geldi.

 İl Müdürümüz Metin KAPLAN şampiyonadan 14 madalyayla dönen sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederken, bu başarıda büyük emekleri olan sporcu velilerine ve desteklerinden ötürü Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Faruk UYSAL’a teşekkür etti.

Sporcu velileri, antrenörlerimiz başta olmak üzere kulüp yöneticilerine ve İl Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.


Özel Sporcular  Atletizm 2.Bölge Şampiyonasında madalya alan sporcularımız 

Muhammed Fatih Uzman (Otizm) 100 metre Gençler 1. – 200 metre Gençler 1. 
Muhammed  Elgin  (Down) Gülle Atma Gençler  1. 
 Mert Uruk (Down) Cirit Atma Gençler 1si – 400 metre Gençler 3.
Kerem İzi ( Down) Uzun Atlama Gençler 3.
Levet Karataş ( Down ) Gülle Atma Büyükler  3.
Sercan Yılmaz (Mental ) 100 metre Gençler 1.
Sebahattin Kurt ( Mental ) Uzun atlama Gençler 1.
Şuayp Cihan  ( Mental ) Uzun atlama Gençler 2.
Ercan Bulut  (Mental ) 100 metre Büyükler 1.
Şenol Demir (Mental) 100 metre Gençler 3.
Barış Altınküpe  (mental ) 100 metre Gençler 2.
Barış Akgül (Mental ) 400 metre Gençler 2.