?
Geçtiğimiz günlerde Yalova Üniversitesi Bisiklet Kulübü tarafından, Yalova Gençlik Spor il Müdürlüğü ve Yalova Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığının desteğiyle, Üniversitenin merkez yerleşkede düzenlenen  yarışmada, katılımcılar bitiş çizgisine en son ulaşan sporcu olabilmek için, bisikletlerinin üzerinde uzun süre dengede kalmaya çalıştığı yarışma da katılan ve izleyen herkesin eğlenceli vakit geçirmesini sağladı. 

Belirlenen yaklaşık 10 metre uzunluğundaki parkurda en yavaş ve dengeli gidenin kazandığı yarışmada herkes aynı tür bisikletlerle 4 kişilik gruplar halinde  yarıştı. 

Gücün, kondisyonun, ya da fiziksel üstünlüğün avantaj sağlamadığı bu yarışmada cinsiyet, yaş, kilo ve boy gibi kategoriler olmadan öğrencilerin, çalışanların, eğitimcilerin hatta güvenliği sağlamak için gelen emniyet görevlilerinin bile yarışması ile eğlenceli görüntüler ortaya çıktı. 

Müzik, çeşitli ikramlar, içecekler, yarışma ve eğlencenin bir arada olduğu yaklaşık iki saatin ardından yapılan ödül töreniyle madalyalar ve ödüller sahiplerini buldu.