Gençlik Merkezi Müdürü Celal Kahveci, Gençlik Liderlerimizden Sibel Demir, Murat Ağıl ve Damla Projesi Sorumlusu Büşra Bulak Damla projesi hakkında bilgi vermek amacıyla İl Müdürümüz Metin Kaplan'la  İl Müdürlüğümüzde bir araya geldi.

Proje Koordinatörü Büşra Bulak: "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğümüz tarafından organize edilen sosyal sorumluluk projelerinden biri olan  "Damla Projesi" ; Türkiye’nin her şehrinden katılan gönüllülerin amaçlarının insanlar arasında hiçbir ayırım yapmadan toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelerek onlara manevi yönden yardımcı olmak ve onları motive etmek olduğunu belirtti. İnsanlar arasında gönül köprüsü kurduklarını söyleyen Bulak, gençlerimiz ilimize ziyaretlerde bulunarak, yöre kültürünü ve halkını yakından tanıma fırsatı bulacak” diye belirtti.

İl Müdürümüz Metin Kaplan: "Yurt içinden ve Yurt dışından gelecek gençlerin katılacağı Damla Projesi  23 - 30 Eylül 2017 tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecektir. Proje çalışmaları hızlı şekilde devam etmektedir.” şeklinde bilgi verdi.